XpressTravel , Revolutia Transportului de Persoane

Transport rutier intern si international

Fie ca vrei sa pleci intr-un oras din Europa sau vrei sa te intorci in Romania, XpressTravel te poate ajuta cu cea mai buna varianta, atat pentru transportul clasic cat si cu cel privat si cel in mod express


Transport intern

Ai vizitat un oras din Romania si doresti sa te intorci acasa ? Apeleaza cu incredere la serviciile de calitate oferite de XpressTravel.


Transport auto

Ai o masina intr-o tara straina sau intr-un oras si ai nevoie ca cineva sa te ajute sa o aduca acasa ? XpressTravel are solutii pentru orice cerere ce tine de transport, atat pe teritoriul Romaniei cat si in Europa.


Transport persoane


Rent a car

Ai venit acasa din strainatate, ti s-a stricat masina, planuiesti sa vizitezi un oras si ai nevoie de o masina? Pentru orice situatie in care ai nevoie sa inchiriezi o masina, XpressTravel este aici pentru a te putea ajuta in rezolvarea acestei necesitati. Toate masinile care se inchiriaza prin intermediul XpressTravel sunt verificate technic si estetic dupa fiecare inchiriere, pentru siguranta si confortul dumneavoastra.

O lista aproape completa de servicii pe care XpressTravel o acopera.


Transport rutier intern
Masina de inchiriat
Servicii de transport
Transport persoane intern
Transport international de persoane
Transfer aeroport

Masini de inchiriat
Închirieri auto


Excursii elevi

Pentru ca taberele cu elevi se fac in grupuri mari si foarte mari, peste 30 persoane, XpressTravel are solutia ideala pentru a satisface aceste nevoi, dispunand de autovehicule Mercedes Sprinter de 17/19/20 + 1 locuri , autocare 31+1 locuri , dar si autocare 54-60 locuri. Soferii, combustibilul, taxele de drum, sunt incluse in oferta transmisa, in sarcina dumneavoastra revine doar sa va bucurati impreuna de elevi de urmatoarea excursie / tabara scolara.


Rent a car timisoara
Companie de transport


Transport angajati

Aveti un numar ridicat de angajati si doriti sa le oferiti transport de la domiciliu ( sau punct fix ) la locul de munca si retur ? XpressTravel este solutia perfecta, cu soferi profestionisti si punctuali, angajatii nu vor mai intarzia niciodata la lucru, si vor ajunge acasa in conditii de maxima siguranta si confort.


Transport rutier intern si international de calatori
Transport bunuri


Închirieri microbuze

planuiesti o vacanta cu prietenii? Sa mergeti cu doua masini sau sa inchiriati un microbuz 8+1 ? Amintirile se fac impreuna, nu separat. Microbusele se pot inchiria atat fara sofer, cat si cu sofer, ca voi sa ajungeti la destinatie odihniti si pregatiti de vacanta.


Închirieri autocare
Firma de transport persoane
Rent a car cu sofer
Masina cu sofer
Curse ocazionale

Transport rutier calatori international
Transport pacienti
Închirieri de maşini
Serviciu de transfer pentru aeroport
Închirieri autobuze
Închirieri autobuze şi microbuze
Închirieri microbuze şi autocare

Închirieri autocare cu şofer
Închiriere autocar pentru excursie
Închirieri microbuze cu şofer
Închirieri microbuze pentru transportul angajaţilor

curse ocazionale cu sofer
rent a car cu sofer sau fara

XpressTravel – solutia pentru nevoia de miscare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *